Helsingborg restauranger italiensk

Enligt tillämplig lag har du rätten att få tillgång till, korrigera, hindra och överföra dina data och rätten att neka till att dina data behandlas, i


Read more

Neurolog privat mottagning helsingborg

Rapportera fel Neurologen Privatmottagning - Drottninggatan. Mer information under rubriken Neurologen Privatmottagning/Skånes huvudvärksmottagning. Tack för ditt meddelande. Vad är felaktigt på sidan? Anpassa din widget som


Read more

Bodycontact uppsala

Kille söker par /.43 Sverige / Stockholms län / Uppsala/Stockholm Servar kukar mitt i uppsala - tryck ner kuken å knulla munnen så sväljer jag satserna.


Read more

Naglar salong stockholm


naglar salong stockholm

Vi erbjuder hudvård, IPL, botox/fillers och vaxning av diplomerade hudterapeuter samt leg sjuksköterska. Och har efter det jobbat 1 år med att tatuera. Söker du naglar i Stockholm så erbjuder vår nagelsalong allt inom naturlig nagelvård med hög kvalitet i en avslappnande atmosfär. Inte sola, varken ute eller i solarium. Tid är en bristvara i dag, därför vill vi erbjuda dig alla våra sköna behandlingar under samma tak. Välkommen att prova den nyaste och mest kompletta salongen i sköna Hornstull! Så varför inte kombinera t ex hår, makeup, naglar och vaxning? Vid manikyr ingår en avkopplande handmassage och lackning. Du kan även köpa nagelvårdsprodukter hos oss som bland annat nagelolja och lack. Här kan du komma in och njuta av allt från härliga hudbehandlingar, snygga manikyrer eller få håret fixat av dom bästa frisörerna i stan.

Salong Serenity ligger centralt placerad i hjärtat av Östermalm i ljusa, vackra lokaler.
Här kan du komma.
Välkommen till Anhs Naglar Kom in till Anhs Naglar, en bekväm och avslappnande salong i Mariatorget på Södermalm.

Du bör alltid fråga din läkare innan du gör en kosmetisk tatuering. Hudvård - IPL - botox/fillers, stressa av med en skön behandling mitt i Stockholm. Nästa steg är att testa fram en form och färg som du trivs. Boka, boka online, bOKA hudvÅRD, hitta till oss, ombokning/Avbokning måste ske senast 24 timmar innan ditt avtalade besök. Verktyg, kamila använder sig av en av de senaste maskinerna på marknaden. Vi som jobbar här är erfarna terapeuter med gedigna utbildningar inom manikyr, pedikyr och inom alla konstmaterial både för händer och fötter. Kamila har certifikat på sin utbildning som syns på plats.


Sitemap