Formosa stockholm hotpot

Hot Pot med extra skaldjur, minst 2 personer 258 kronor per person 12 assietter assietter med pilgrimsmusslor och jätteräkor. G rönsaker, svampar och nudlar följer efter.


Read more

Lund 1625 xl rebell

Array This is "Lund 1625 Rebel XL SS (2010) - Features Video" by m on Vimeo, the home for high quality videos and the people who


Read more

Nada akupunktur helsingborg

Oscar Palm -vinnare av Carerra cup 2014 -Emma Andersson -Huskvarna kanotklubb -Svensk mästare 2016. Nada är en speciell form av akupunktur som i flera vetenskapliga studier


Read more

Hyllie stadsdelsförvaltning malmö


hyllie stadsdelsförvaltning malmö

gamla fritidslokaler och Flamman drivs idag ideellt. Vi jobbar hårt varje dag för att förbättra tillvaron för unga i Malmö med omnejd. Idag drivs Flamman med två inriktningar: fritidsgården, som fortfarande är verksamhetens klister och hjärta, och projektverksamheten. Genom stöd från MKB fick Juan tillgång till en lokal på Hyllievångsvägen och här startade Flammans resa. Det som håller oss samman är ett genuint intresse för hur unga i Malmö mår, vilka framtidsmöjligheter de har och hur vi kan påverka deras livsstil och livskvalitet till det bättre.

Om Flamman Ungdomarnas Hushyllie stadsdelsförvaltning malmö

Malmö Orkanen logga in
Malmö norge färja
Citygross Malmö
Mat hemkörning malmö

På Flamman är demokrati, jämställdhet och mänskliga rättigheter de grundstenar verksamheten vilar. Flammans öppettider hyllievÅngsvÄGEN 6, 216 25 malmÖ E-post. Men den stora eldsjälen är fortfarande skaparen Juan Paez, som också är verksamhetsansvarig. Under alla år är det ungdomarna som drivit verksamheten framåt. Våra kebab malmö öppet projekt utgår från de behov som finns i samhället och fokus är alltid samhällsutveckling och -förbättring. 1997 grundade eldsjälen Juan Paez föreningen Flamman Ungdomarnas Hus här på Kroksbäck i Malmö.

Arkitekturpris malmö, Bostadsrätt till salu västra hamnen malmö,


Sitemap